High pressure tackers - Een overzicht

22 bar, dus kan zijn het zoveel compacter en lichter. Ze zijn ook niet verdere uit een klusbus en bouwplaats weg te denken, de tackers en nailers welke werken op 8 bar. Ander voor Makita is een Japans technologisch hoogstandje het zit betreffende ons druk die bijkans drie keertje zo hoog kan zijn: immers 22 bar, High Pressure.

Door een greep in te knijpen ontspant de veer van dit schietmechanisme en worden de nieten betreffende kracht in het materiaal geslagen. Betreffende een nietpistool kun je nieten over 6 tot 14 mm pootlengte verwerken.

Dit gereduceerde vibratie- en geluidsniveau (65dB) maakt dit mogelijk een compressor direct te publiceren op de plaats waar u dan ook aan het werk raakt, zonder de gehoor te belasten.

Rolnagelspijkers hebben ons lengte van 32mm tot 90mm en een dikte met twee,1mm tot wel 3,1mm. Deze geraken geleverd ingeval ronde ‘rollen’ welke geladen mogen worden in de zo typerende trommelvormige magazijnen met het type tacker.

Voeg dit volgende telefoonnummer toe aan de contactlijst met jouw smartphone en je mag het via WhatsApp alsnog sneller bereiken: 0615223400

Er zijn verschillende soorten tackers te verkrijgen die veel in een bouw geraken aangewend. Zo bestaan daar accu tackers, doch verder gas tackers, tevens bestaan er tackers van verschillende topmerken. Voor Tackerplein.nl beschikken over we wegens u dan ook zo assortiment aan Max tackers samengesteld. Max tackers is groot merk op het gebied betreffende tackers. U kunt ervan uit gaan dat u dan ook kwalitatief hoogwaardige middelen koopt.

Ons Bradnailer is ons toestel dat met name is ingezet bij verschillende afwerktoepassingen. Ons Bradnailer schiet brads met ons korte kop.

Behalve de verkoop met Max tackers bent u dan ook voor ons verder aan het passende adres voor onderhouden en herstelling aangaande de tacker. Binnen ons festival hebben we ons team aangaande meemaken technische specialisten die deze taken uitvoeren. Wij uitproberen altijd de reparatiewerkzaamheden in 5 dagen uit te voeren, waardoor u zo snel geoorloofd de tacker weer kan benutten. Daarnaast geraken al die middelen die u dan ook wegens 13.00 uur besteld de volgende dag voor u geleverd (ingeval een producten voorradig zijn).

Via constante ontwikkeling en herstelling van onze merken MAX en Aerfast kunnen we altijd een uitkomst aandragen betreffende de tackers op dit gebied met bevestiging. Wij verlenen tackers aangedreven op perslucht, gas, elektriciteit en accu.

In het verleden vielen een aantal aangaande deze machines zelfs tussen een wapenwet daar de kracht die ze produceerden zo groot was, het jouw daar persoon ernstig mee kon verminken/verwonden of zelfs doden.

Coilnailers of rolnageltackers bestaan geschikt teneinde fabricage te vervaardigen, daar jouw met die machines heel wat spijkers en repeterend kan schieten. Dat mag door een trekker over te halen ofwel dmv ons contact schot.

Tackerplein levert behalve al die bekende merken tackers ook de bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

Tackerplein kan zijn ons sites webwinkel wegens Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en verschillende gespecialiseerde ondernemers welke zichzelf focussen op de bouw en afbouw in de breedste zin met dit woord.

Op deze plaats vindt u dan ook de hardware die geschikt bestaan teneinde in beton of staal te schieten. We beschikken over hardware op gas en op lucht die in staat zijn om pins in beton tot 60 Newton te schieten.

Tackerplein levert naast al die beroemde zien tackers verder de bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

Hier kan u dan ook een selectie vervaardigen uit onze gespecialiseerde Nietapparaten. We beschikken over lichte nietapparaten read more geschikt wegens folie tot de zware nietapparaten passend voor emballage, kozijnen en verdere.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “High pressure tackers - Een overzicht”

Leave a Reply

Gravatar